Välkommen!

Jag heter Peter Brolin och är en glad fotograf från Tidaholm.

Jag fotar Lunne fågel från 2 meters håll, på Runde, Norge Juli 2013. Foto: Peter Hvass

Jag fotar Lunne fågel från 2 meters håll, på Runde, Norge Juli 2013. Foto: Peter Hvass

Skaffade systemkamera så sent som 2011 men har sedan dess blivit riktigt biten av fotografering. Framförallt brinner jag för djur och naturfotografering. Fågelfotografering har kommit i fokus men jag fotograferar gärna allt som jag finner intressant.

Jag fotograferar gärna på uppdrag som Husdjursfotografering, Sportevenemang eller andra evenemang. Öppen för det mesta. Tveka inte att kontakta mig på hookahey99[at]gmail[dot]com om du tror att jag skulle kunna hjälpa dig med en fotografering. Pris efter överenskommelse.

Jag tävlar också gärna i fotografi och har även haft en del framgångar med det. De två senaste åren har jag haft bilder med i Riksfotoexpo (SM i fotografi). Har även vunnit och haft fina placeringar i Skaraborgs fotoklubbars tävlingar m.m. Vann även Tidaholms fotoklubbs årliga klubbmästerskap 2014.

Hösten 2014 hade jag min första utställning i samband med ”Konstnatta” i Tidaholm och Falköping. År 2015 visades min utställning ”Från Tidaholm till Costa Rica” på Tidaholms museum. Samma utställning kunde ett par månader senare också ses på Björkhaga Trädgårdsgalleri i Hörby. Nästa planerade utställning kommer att ske på ”Konstnatta” i slutet av september tillsammans med Bengt-Åke Öhgren kommer vi bjuda på utställningen ”Från arktisk kyla till tropisk hetta” hemma hos Bengt-Åke på Stengärde i Ottravad. Gillar ni djur och natur så ska ni inte missa chansen att se denna utställning med bilder från Svalbard och Costa Rica i en spännande mix.

 

Har ni frågor och funderingar är ni välkomna att skriva till mig på hookahey99[at]gmail[dot]com eller ge en kommentar till mina bilder direkt på sidan.

”Bilder eller annat material får inte användas på
någon annan sida, eller publiceras utan tillstånd av brolinfoto”
”Reproduction of this site in whole or in part in any form without the express written permission of  brolinfoto is strictly prohibited.

Om någon hamnat på bild men inte vill vara med. Kontakta mig så tar jag bort det.

C Copyright 2011 by Peter Brolin

»

  1. Erika Karlsson skriver:

    Du är så jäkla duktig! Fantastiskt fina bilder! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s